DarkTravel_logo

Rampen

Een ramp of catastrofe is een gebeurtenis waarbij een ernstige verstoring van de openbare veiligheid is onstaan, waarbij het leven en de gezondheid van vele personen en het milieu in ernstige mate bedreigd worden of geschaad zijn.


Chernobyl - Kernramp

Ukraine

Het is 26 april 1986, een doodgewone dag in Oekraïne. In Pripyat, 18 kilometer ten noordwesten van Chernobyl waar kernreactor nummer 4 draaide, zou er een test worden uitgevoerd. Om deze test uit te voeren moesten de veiligheidssystemen uitgeschakeld worden...............

Het incident in de kerncentrale van Tsjernobyl was het grootste ongeluk in de geschiedenis van de kernenergie. De explosie vond plaats in devierde blok van de kernfabriek op slechts 120 km van de hoofdstad van Oekraïne, Kiev en vlakbij de Wit-Russische grens.

http://discoverchernobyl.be

Beleef de meest opwindende, leerzame en onvergetelijke tour van je leven!

3d/2n - Min 2 pers
vanaf € 295,00 pp
4d/3n - Min 2 pers
vanaf € 490,00 pp

Meer info >
 
 

Pompeii Eruption of Vesuvius

Italië

De Vesuvius, een vulkaan bij de baai van Napels in Italië, is enkele honderdduizenden jaren oud en is meer dan 50 keer geëxplodeerd en nog steeds actief. De bekendste uitbarsting vond plaats in 79 na Christus, toen begroef de vulkaan de oude Romeinse stad Pompeii onder een dik tapijt van vulkanische as.

4d/3n - Min 8 pers
vanaf € 610,00 pp

Meer info >