DarkTravel_logo
Genocides > Holocaust

The Final Journey

Polen

WARSAW: Monument van de opstand in Warschau, het museum van de jaren 44, de Nozyk-synagoge en de joodse begraafplaats.

TREBLINKA – LUBLIN :  Vernietigingskamp van Treblinka Lublin met zijn kasteel / gevangenis die dienst deed als nazi-verwerkingscentrum.

LUBLIN – BELZEC – ZAMOSC: Het concentratiekamp van Majdanek, waar de kazerne, wachttorens, de enige overgebleven gaskamer die volledig intact is.Belzec, waarvan de locatie pas in de jaren negentig werd vastgesteld.

ZAMOSC – KRAKOW: Krakau stadswandeling naar de architecturale rijkdom van de oude binnenstad  met zijn drukke straatleven.

KRAKOW – AUSCHWITZ – KRAKOW: Concentratie- en vernietigingskampen van Auschwitz en Birkenau. Onder de beruchte inscriptie 'Arbeit Macht Frei' op de hoofdpoort, voordat u de tentoonstellingen in de overgebleven gevangenissen bezoekt.

Birkenau: Auschwitz II, het speciaal gebouwde kamp met honderden kazernes en 4 enorme gaskamers fungeerde als het epicentrum van de Holocaust in 1943 en 1944.

WIELICZKA – KRAKOW: Vóór de Tweede Wereldoorlog woonden ongeveer 70.000 Joden in Krakau, meestal in de buitenwijk Kazimierz. Optioneel bezoek aan Oscar Schindler's Factory. Zoutmijn in Wieliczka, het labyrint van 300 km aan tunnels, ondergrondse meren.

7d/6n - Min 8 - Max 12 pax
vanaf € 1115,00 pp

Meer info aanvragen >