DarkTravel_logo
Mysteries van Frankrijk > Mysterieus Frankrijk

Mysterieus Parijs

Frankrijk

 

Afdaling in de Catacomben: een unieke en bevoorrechte ervaring: daal af in de Catacomben en het ossuarium, waar je gids je bij wijze van uitzondering mag meenemen naar ruimtes die gesloten zijn voor het grote publiek, om diepgewortelde geheimen te ontdekken.

Père Lachaise (de legenden van Père Lachaise, het occulte Père Lachaise van de spiritualisten, het vampirisme van Père Lachaise, het Père Lachaise van de vrijmetselaars, de muur van de Federates of the Commune, of een meer traditionele rondleiding door de geschiedenis van de site en de graven van beroemdheden en ongewone graven).

Het esoterische Louvre: tijdens deze rondleiding in de open lucht over de binnenplaatsen van het Louvre onthult het paleis geleidelijk zijn verborgen kant.

Bezoek aan een vrijmetselaarstempel: je krijgt de kans om de loges van de vrijmetselaarstempel binnen te gaan, die normaal gesloten zijn voor het publiek, om te begrijpen hoe het werkt.

De duistere legendes van Parijs: de rondleiding vindt plaats in het centrum van Parijs, rond de Notre-Dame op het Île de la Cité en de kades.

L'Antre-Cave is een informeel en zeer vertrouwelijk genootschap dat al enkele eeuwen bestaat. De leden zijn historici, wetenschappers en illusionisten.

Meer ONVERWACHTE en FASCINERENDE tochten in PARIJS op aanvraag

Weekend: Min 4 / Max 6 pers.

Prijs per persoon: 300 € - 4 pers / 250 € - 6 pers

5D / 4 nt: Min 4 / Max 6 pers.

Prijs per persoon: 715 € - 4 pers / 625 € - 6 pers

In verhouding to vertrek data kunnen prijzen schommelen.

meerdaagse reizen: op aanvraag

Meer info aanvragen >